Razneo se „kašikarom“

Izvor: Blic, 13.Apr.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razneo se „kašikarom“

Dvadesettrogodišnji I. C. (23) razneo se juče ujutru bombom u stanu u Ulici Laze Dokića 10 na Zvezdari. Mladić je u kupatilu legao na eksplozivnu napravu, a zatim ju je aktivirao.

U stanu je, kako saznajemo, pronađeno oproštajno pismo. Prema rečima komšija, I. C. se doselio pre nekoliko meseci u njihovu zgradu, gde je živeo sa još jednim prijateljem. Komšije su ih sretale svako jutro oko šest sati, kada su odlazili u nepoznatom pravcu.

- Bili su nekulturni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i drčni. Nisu pričali ni sa kim od komšija, tako da ih niko nije poznavao. Često su tokom noći na njihova vrata lupali neki momci, pa su ulazili unutra. Iz njihovog stana je često dopirala buka i lupnjava, na koju smo posle nekog vremena navikli - priča jedna komšinica, i dodaje da je mladić sa drugarom iznajmio taj stan od žene koja živi u Pančevu i koja ih nije često obilazila.

Jaku detonaciju čuli su svi u obližnjim zgradama, ali nakon nje nije bilo požara ni dima, pa se pretpostavlja da je reč o „kašikari".

- Čuli smo i osetili jak potres, ali nismo znali o čemu je reč. Nakon toga smo videli da stižu vatrogasci, hitna pomoć i policija, pa smo pretpostavili da je nešto ozbiljno - objašnjava radnik sa obližnjeg gradilišta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.