Razbojnici ubili starca pošto ga je prostitutka potkazala

Izvor: Blic, 21.Sep.2011, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojnici ubili starca pošto ga je prostitutka potkazala

Za 24 sata policija je rasvetlila ubistvo Miloša Petrovića (75), čije je beživotno telo nađeno u njegovoj kući u Novom Kneževcu, i uhapsila osumnjičene Novosađane Irenu Savić (28) i njenog prijatelja Fadila Mandića (33). Za jednim njihovim saučesnikom se traga, a osumnjičeni se terete da su na smrt pretukli Petrovića, koji je Ireni Savić plaćao za seksualne usluge. Posle zločina, iz novčanika koji je Petrović nosio oko vrata, ukrali su 3.000 evra i njegov mobilni telefon.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starca tukli do smrti

Izvor: Radio 021, 21.Sep.2011

Policija je uhapsila Fadila M. (1978) i Irenu S. (1983) iz Novog Sada, zbog sumnje da su u Novom Kneževcu ubili Miloša Petrovića (1936) u njegovoj kući.  

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.