Razbojnici iz banke odneli 1,5 miliona dinara i 10.000 evra

Izvor: Press, 21.Jul.2010, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojnici iz banke odneli 1,5 miliona dinara i 10.000 evra

Dvojica naoružanih mladića upala su juče u ekspozituru Alfa banke na Voždovcu i odnela oko 1,5 miliona dinara i 10.000 evra. Razbojnici su se prilikom izlaska iz banke sudarili, jer nisu znali na koju stranu da krenu, ali su na kraju ipak uspeli da pobegnu!
Pljačkaši su naoružani pištoljima upali oko 10 sati u Alfa banku u ulici Vojvode Stepe 112. Prema rečima očevidaca, razbojnici su bili visoki oko 180 do 185 centimetara i stari do >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 25 godina.
- Mladić koji je stajao pored moje tezge odjednom je povikao: „Pljačkaju banku!" Pogledala sam preko puta i videla dvojicu mladića obučenih u crno sa kesama u ruci kako upadaju u banku. Odmah sam otrčala i pokušala da pozovem policiju - priča radnica prodavnice koja se nalazi preko puta banke.
Njena koleginica koja je izašla ispred radnje kaže da je videla dvojicu mladića koji su munjevito istrčali iz banke i potom se sudarili!
- Čini mi se da nisu mogli da se dogovore na koju će stranu da beže! Potrčali su i naleteli jedan na drugog. Onda su pobegli svako na svoju stranu. Bilo je smešno, kao na filmu - kaže prodavačica.
Obućar koji ima radnju u blizini banke navodi da su mladići bili visoki, mršavi, obučeni u crno.
- Imali su i neke smešne kape. Nisu bili maskirani. Kada sam video kako istrčavaju, pa se sudaraju, pomislio sam da ih uhvatim i otmem im novac koji je bio u crnoj i narandžastoj kesi - kaže obućar.
Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, razbojnike je snimila sigurnosna kamera i zbog toga se očekuje da budu brzo otkriveni.
Interesantno je i da su 15. juna ove godine ovu banku gotovo na isti način opljačkala dva mladića.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.