Raspisane poternice za Markom Miloševićem i Mirjanom Marković

Izvor: Blic, 04.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisane poternice za Markom Miloševićem i Mirjanom Marković

BEOGRAD - Za Mirjanom Marković, Markom Miloševićem i Bojanom Bajrušević, vlasnicom firme „Tref rentakar", koji su optuženi za šverc cigareta od 1996. do 2001. godine, juče su raspisane Interpolove poternice, saznaje „Blic".

Pre desetak dana Interpol je raspisao poternice i za članovima druge krijumčarske grupe otkrivene u akciji „Mreža". Na ovoj listi se nalaze Stanko Subotić Cane, Ivana Krčmaričić, Jovica Ranđelović, Stevan Banović i Nikola Milošević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su takođe optuženi za šverc cigareta.

Grupa u kojoj se nalaze Mirjana Marković, Marko Milošević, Bojana Bajrušević i još šest osoba tereti se da je ostvarila nelegalni profit od više desetina miliona tadašnjih nemačkih maraka. Bojana Bajrušević je pobegla iz zemlje, dok se Mirjana Marković i Marko Milošević, prema medijskim tvrdnjama, odavno nalaze u Rusiji.

Novu poternicu za Mirom Marković Interpol je pridodao ranijoj koja je bila raspisana posle podizanja optužnice za nezakonito dodeljivanje stanova. Mirjana Marković i Marko Milošević su u izjavama nekim inostranim medijima poručili da se neće odazvati sudskim pozivima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.