Izvor: Blic, 16.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjena trudnica još u teškom stanju

Ranjena trudnica još u teškom stanju

BEOGRAD - Jelena Ikonić (22), u četvrtom mesecu trudnoće, koja je u petak uveče povređena u eksploziji bombe u svojoj kući u Surčinu, i dalje je u teškom stanju i priključena je na aparate.

Ostali povređeni, Jelenin suprug Petar (31), njegov brat Nikola i Jelenina drugarica Danijela Ostojić (20) oporavljaju se, dok je kum Ikonića Darko Oreščanin (32), koji je aktivirao bombu, navodno zbog raskida sa Danijelom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smešten na Odeljenje ortopedije.

Protiv njega će biti podneta prijava zbog izazivanja opšte opasnosti.

Te večeri Ikonići su slavili drugi rođendan svoje ćerke, a među gostima su bili i Oreščanin i Ostojićeva. Oreščanin je inače te večeri popio neku čašicu više pa ga je kum Petar, znajući za vezu i raskid sa Danijelom, zamolio da ode kući, da ne bi napravio neko zlo. Oreščanin je otišao, ali se ubrzo vratio naoružan bombom. Kada je kum pokušao da ga izgura iz sobe, Oreščanin je bacio bombu.

A.Ž.A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.