Izvor: Blic, 16.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen u svojoj poslastičarnici

Ranjen u svojoj poslastičarnici

BEOGRAD - Nenad (36), jedan od braće blizanaca Bambalić, u koga je za sada nepoznati napadač preksinoć oko 22 sata ispalio nekoliko hitaca u njegovoj kafe-poslastičarnici 'Bambino', u Ulici Blagoja Parovića 102 d na Banovom bradu, smešten je u šok-sobu Urgentnog centra, gde se oporavlja.

U trenutku kada je upao napadač, maskiran fantomkom, u lokalu su bili Nenad Bambalić, njegovo osoblje i nekoliko gostiju. Napadač je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stojeći pored vrata, izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka ka Bambaliću, koji je sedeo za stolom u uglu sa dva prijatelja. Teško ranjeni gazda 'Bambina' pao je na pod, a maskirani napadač pobegao u nepoznatom pravcu. Konobari su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Ranjeni Nenad Bambalić, koji je ranjen u ruke, noge i stomak, prevezen je u Urgentni centar, gde je operisan.

Motiv napada na Nenada Bambalića za sada nije poznat, a kafe-poslastičarnica je juče na vreme otvorena i u njoj nije bilo tragova pucnjave od prethodne večeri. Zaposleni nisu želeli da pričaju o gazdi i njegovom poslovanju.

Pre pucnjave u lokalu je, saznajemo, bio i Nenadov brat blizanac Predrag.

Blizanci Bambalić, poznati su u javnosti i po tome što su proteklih godina davali velike čitulje u novinama i to obično s porukom 'u spomen na tragično preminulog druga'. Njihovi drugovi bili su žestoki momci ubijeni na beogradskom asfaltu.

Vlasnik poslastičarnice 'Bambino' je samo Nenad. On se, saznajemo, bavio i transferom fudbalera, a navodno je, za vreme pucnjave, sedeo sa igračem jednog beogradskog prvoligaša.

Pucnjava na Nenada Bambalića skoro je identična napadu na njegovog pašenoga Dragana Kitanovića Dilingera. Pre desetak dana Kitanović je ranjen u svom kafiću 'Koktel', udaljenom oko kilometar od 'Bambina'. A. Ž. A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.