Rafteri pronašli telo utopljenog pribojskog ribara

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafteri pronašli telo utopljenog pribojskog ribara

Veroljub Simović nastradao tako što je upao u Lim pecajući sa stene na obali, u blizini mesta na kome se gradi hidroelektrana ČLANOVI rafting kluba „Eko-Lim“ iz Priboja pronašli su u utorak kod mesta „Jelića bukovi“ na teritoriji BiH telo ribara Veroljuba Simovića koji se 20. oktobra utopio u Limu dok je lovio ribu. Ovu informaciju potvrdili su “Novostima” u Policijskoj upravi u Prijepolju. Pročitajte još: TRAGEDIJA U PRIBOJU: Utopio se ribar, u toku potraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Simović je nastradao tako što je upao u Lim pecajući sa stene na obali, u blizini mesta na kome se gradi hidroelektrana. Pored njega su u tom trenutku bila i njegova deca. U višednevnu potragu za nestalim ribarom, pored pribojskih raftera bili uključeni ronioci Žandarmerije i brojna rodbina i prijatelji. Kako smo saznali telo utopljenika je pronađeno pri desnoj obali Lima, kod mesta zvanog „Jelića bukovi“. Potragu su, dodatno otežavali loši vremenski uslovi, hladna voda i prljane i zapuštene obale međutim uporni rafteri su uspeli da pronađu telo. Ribar Veroljub Simović biće sahranjen danas na groblju u Dobrilovićima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Članovi rafting kluba pronašli telo ribara koji se UTOPIO PRED DECOM

Izvor: Blic, 31.Okt.2018

Članovi rafting kluba "Eko-Lim" iz Priboja pronašli su u utorak kod mesta „Jelića bukovi“ na teritoriji BiH telo ribara Veroljuba Simovića koji se 20. oktobra utopio u Limu dok je lovio ribu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.