Rafali zbog neuzvraćene ljubavi

Izvor: Politika, 04.Jan.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafali zbog neuzvraćene ljubavi

Mnogo toga ukazuje da je mladu frizerku Vesnu Marjanović, sa sedam hitaca iz pištolja, ubio njen bivši momak policajac G. S. iz Osečine za kojim je raspisana poternica

Valjevo – Na mesnom groblju u selu Dragodolu kod Osečine danas će biti sahranjena Vesna Marjanović (24) koja je, u noći između petka i subote, na svirep način ubijena u kući svog dede u Karađorđevoj ulici broj 9 u centru Valjeva. Bez obzira na to što o ovom događaju još nema bilo kakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << zvaničnih informacija mnogo toga navodi na osnovanu sumnju da je ubistvo počinio njen bivši momak G. S. (30), policajac iz Osečine za kojim je raspisana poternica.

Na osnovu zatečenih tragova i drugih operativnih radnji i saznanja sve ukazuje da je G. S. u petak oko 23 časa preskočio zaključanu kapiju zajedničkog dvorišta posle čega ga je nesrećna devojka pustila da uđe u kuću ne sluteći šta joj se sprema. Prema kazivanju Vesnine majke Snežane ubica je devojku tukao, zatim je oborio na pod i kroz prislonjeni jastuk preko glave u njene grudi iz pištolja ispalio sedam hitaca. Posle stravičnog zločina ubica je neopaženo izašao iz kuće, preskočio ogradu i nestao u noći.

Beživotno telo devojke u lokvi krvi pronašla je njena cimerka u subotu oko dva časa o čemu je odmah obavestila policiju i, misleći da joj može pomoći, pozvala taksi kojim je nesrećna Vesna odvezena u bolnicu, ali dežurni lekari su jedino mogli da konstatuju smrt. Ovaj tragični događaj pratile su i određene čudne okolnosti a ponajpre ta da niko iz komšiluka nije čuo kobne pucnje dok su roditelji o smrti, odnosno ubistvu, svog deteta saznali tek u subotu uveče preko medija.

O motivima ovog ubistva poznanici nastradale devojke nerado govore, jer misle da to treba da utvrde istražni organi, čija nezvanična saznanja govore da je posredi ubistvo zbog neuzvraćene ljubavi, odnosno iz strasti.

Prijatelji i poznanici nastradale Vesne Marjanović jedino podsećaju da je s 15 godina iz rodnog Dragodila došla u Valjevo gde je završila Medicinsku školu a potom otvorila frizerski salon iz kojeg je pre nekoliko meseci posao preselila u kuću svog dede gde je stanovala.

O Vesni govore kao ljubaznoj, vrednoj i druželjubivoj devojci zbog čije prekinute mladosti su zaprepašćeni, ali i neopisivo ogorčeni.

B. Novović

[objavljeno: 05/01/2009]

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTERA ZA UBICOM

Izvor: Press, 04.Jan.2009

Valjevska policija traga za svojim kolegom Goranom Simićem zbog sumnje da je ubio bivšu devojku Vesnu Marjanović. Simićeva porodica strahuje da je izvršio samoubistvo „jer je ubio ženu koju je voleo". .Valjevska policija raspisala je potragu za policajcem Goranom Simićem (31) iz sela...

Nastavak na Press...

Policajac mogući ubica devojke iz Valjeva

Izvor: Kurir, 05.Jan.2009, 02:37

VALJEVO, 4. januara 2009. (Beta) - Policija je raspisala poternicu za policajcem Goranom S. (30) iz Pecke, zbog sumnje da je u usmrtio Vesnu M. (23) iz Valjeva. Kako su agenciji Beta večeras rekli izvori bliski istrazi, "mnogo toga ukazuje da je zločin", koji se desio u centru Valjeva u noći između...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.