Izvor: Danas, 09.Feb.2022, 15:16

Radojičić otvorio izložbu „Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet“

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić otvorio je danas na Kalemegdanu izložbu „Osobe sa invaliditetom koje su menjale svet“. Izložba je realizovana uz podršku JP „Beogradska tvrđava“, a deo je istoimene uspešne kampanje u organizaciji Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Centra za lokalnu demokratiju i kompanije Color Media Communications u saradnji sa ambasadama stranih država u Beogradu, saopštila je uprava Grada.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Centar za lokalnu demokratiju:Cilj kampanje prevazilaženje predrasuda prema osobama sa invaliditetom

Izvor: Beta Video, 09.Feb.2022

BEOGRAD - Centar za lokalnu demokratiju uz medijsku podršku kompanije ``Color Media Communications`` u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja i ambasadama stranih država u Beogradu treću godinu zaredom organizuje kampanju posvćenu osobama sa invaliditetom. Kampanja...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.