Radoičić i Veselinović pravosnažno oslobođeni optužbi

Izvor: RTS, 04.Jul.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoičić i Veselinović pravosnažno oslobođeni optužbi

Apelacioni sud u Nišu preinačio je presudu kojom su Zvonko Veselinović i još dvojica optuženih bili osuđeni na po dve godine zatvora i pravosnažno ih oslobodio optužbi za nelegalno iskopavanje šljunka.
Istom odlukom Apelacionog suda potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću je potvrđena oslobađajuća presuda, pošto je i prvostepenom presudom Višeg suda u Pirotu bio oslobođen optužbi. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Veselinovićev advokat Goran Petronijević rekao je Tanjugu da je Apelacioni sud u Nišu usvojio žalbe odbrane, preinačio drugu prvostepenu presudu i pravosanžno oslobodio njegovog branjenika, kao i Gorana Makragića i Ivana Stamenovića, dok je Radoičiću potvrdio oslobađajuću presudu.
Petronijević je podsetio da su i prvom prvostepenom presudom svi bili oslobođeni, ali da ju je 2017. godine ukinuo Apelacioni sud u Nišu i naložio ponavljanje suđenja.
Veselinović je bio optužen da je obezbedio šlepere, kamione i drugu mehanizaciju, da je Stamenović otkupljivao njive i bio zadužen za dokumentaciju, dok je sav posao išao preko Makragićeve firme, preneli su ranije mediji.
Te poslove su preduzeli tokom poslova na izgradnji deonice puta od Pirota do Dimitrovgrada.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veselinović i Radojičić pravosnažno oslobođeni optužbi

Izvor: 011vodič.com, 04.Jul.2019

Foto: B. Karanović / RAS Srbija Apelacioni sud u Nišu preinačio je presudu kojom su Zvonko Veselinović i još dvojica optuženih zimus bili osuđeni na po dve godine zatvora i pravosnažno ih oslobodio od optužbi za nelegalno iskopavanje šljunka. Istom odlukom Apelacionog suda predsedniku Srpske...

Nastavak na 011vodič.com...

UKINUTA PRESUDA MAJKI I ĆERKI: Nije dokazano podstrekavanje veroučitelja

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2019, 09:40

Apelacija oborila odluku čačanskog suda. Svetla i Ana Popadić su bile proglašene krivim da su navodno prošle godine podstrekavale bivšeg veroučitelja Zorana Marinkovića da preveze narkotike sa Kosmeta u Švajcarsku APELACIONI sud u Kragujevcu ukinuo je presudu Višeg suda...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.