Radnici obezbeđenja brutalno pretukli mladiće u noćnom klubu: Upala racija u lokal, pronađena droga (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici obezbeđenja brutalno pretukli mladiće u noćnom klubu: "Upala" racija u lokal, pronađena droga (VIDEO)

Zbog učestalog nasilja u lokalima na Petrovaradinskoj tvrđavi reagovala novosadska policija PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. D. (33) iz Petrovaradina, zbog postojanja osnova sumnje da je teško povredio D.N. (25) iz Bačkog Novog Sela. Ovaj 33-godišnjak se sumnjiči da je, 12. oktobra, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Petrovaradinu, rukama i nogama tukao dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Bačkog Novog Sela i naneo mu teške >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << telesne povrede. Dvadesetpetogodišnjak je, kako saznajemo, hteo da uđe u lokal na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali mu A.D., koji je angažovan kao obezbeđenje iz nekog razloga nije dozvolio. Zbog toga je između njih došlo do prepirke, posle čega je radnik obezbeđenja nasrnuo na mladića iz Bačkog Novog Sela. Pročitajte još - Obezbeđenje rastura kokain po klubovima Osumnjičeni A. D. je zadržan do 48 sati, po nalogu javnog tužioca, a posle saslušanja određen mu je pritvor, u trajanju do 30 dana. Pre toga, policija je uhapsila M.P. (39) i N.M. (23), takođe radnika obezbeđenja, osumnjičene da su dan ranije, odnosno 13. oktobra udarcima rukama i nogama teško povredili A.M. (24) iz Novog Sada. Zbog učestalih nasilja u lokalima na Petrovaradinskoj tvrđavi, novosadska policija je minulog vikenda, 18. i 19. oktobra organizovala akciju, takozvanu „raciju“ u noćnom klubu. Tom prilikom je, kako saznajemo, pronađeno šest, sedam paketića „amfetamina“, pobacanih po lokalu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"ODMAH SU KRENULI DA ZAVODE RED" Nasilnici "sa vrata" kluba koji su pretukli dva mladića od ranije POZNATI PO TUČAMA i iznudama

Izvor: Blic, 23.Okt.2019

Aleksandar D. (33), Miroslav P. i Novak M., članovi obezbeđenja kluba "Muzej" u Novom Sadu koji su pretukli dvojicu mladića za dva dana ispred ovog objekta od ranije su poznati policiji zbog narušavanja javnog reda i mira i tuča, nezvanično saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.