Radnica sprečena da skoči kroz prozor ministarstva

Izvor: Blic, 25.Jan.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica sprečena da skoči kroz prozor ministarstva

BEOGRAD - Radnica Ministarstva pravde Srbije pokušala je juče oko podne da izvrši samoubistvo skokom kroz prozor zgrade Ministarstava u Nemanjinoj ulici. Ona je pokušala da skoči sa četvrtog sprata zgrade na kome se nalaze kancelarije ministra Dušana Petrovića i njegovih najbližih saradnika.



U pokušaju samoubistva radnicu su sprečili zaposleni u Ministarstvu pravde, koji su je bukvalno spustili s prozora i uvukli nazad u kancelariju, a zatim pozvali Hitnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomoć.

Ministarstvo pravde nije saopštilo o kojoj radnici se radi, kao ni šta je prethodilo jučerašnjoj drami. Nije poznat ni razlog zbog čega se radnica odlučila na pokušaj samoubistva.

Lekari koji su intervenisali kažu da se ona veoma brzo smirila i da je posle pregleda u Ministarstvu prebačena na pregled kod svog lekara u Domu zdravlja.

- Ona je u dobrom stanju i zbog toga nije bilo potrebe za ozbiljnijom intervencijom - kažu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pokušala da skoči kroz prozor

Izvor: B92, 26.Jan.2008, 01:37

Beograd -- Radnica Ministarstva pravde sprečena u pokušaju da skoči kroz prozor četvrtog sprata zgrade u Nemanjinoj ulici, saznaje Beta... U tom pokušaju su je sprečili zaposleni u Ministarstvu pravde koji su se našli na mestu događaja. Prema rečima sagovornika Bete, radnica je bila vidno uznemirena....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.