Radnica osumnjičena za krađu testova za malu maturu kasnila na saslušanje

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnica osumnjičena za krađu testova za malu maturu kasnila na saslušanje

Radnica „Službenog glasnika“ Zorica Matić, akter afere "Mala matura" koja je osumnjičena da je ukrala testove i sakrila ih u grudnjak, danas se sa zakašnjenjem pojavila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na saslušanju.

Matićeva, koja je u „Službenom glasniku“ bila zadužena za pakovanje testova za polaganje maturskih ispita, danas je saslušana o tome da li je prilikom pakovanja ukrala tri kombinacije za srpski jezik i dve kombinacije za matematiku tako što ih je sakrila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u grudnjak.

Tužilaštvu je, takođe, trebalo da otkrije i to da li je slikala mobilnim telefonom jedan od testova iz matematike i da li je potom sve testove dala inženjeru informatike Željku Cvetkoviću, instruktoru vožnje Nenadu Mijalkoviću i kozmetičarki Dragani Dončić, kod kojih su testovi naknadno pronađeni.

Nedolaskom u Palatu pravde, Zorica Matić je Tužilaštvu uskratila i odgovor na pitanje da li je za ukradene testove dobila novčanu naknadu.

Očekuje se saslušanje Cvetkovića, Mijalkovića i Dončićeve.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Afera "mala matura": Saslušanje odloženo

Izvor: Akter, 31.Jul.2013

Saslušanje u istrazi četvoro osumnjičenih za krađu testova za polaganje male mature odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu za drugu polovinu avgusta

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.