ROBIJAŠ UBIO DRUGA

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROBIJAŠ UBIO DRUGA

BEOGRAD - Oni ga pustili na vikend, a on ubio čoveka! Policija traga za Aleksandrom Stevićem (40) zbog sumnje da je u ponedeljak oko ponoći na smrt pretukao druga Miloša Radovanovića (37) u stanu u Kumodraškoj ulici u Beogradu. Goran Kušanić (39), vlasnik stana, priveden je odmah posle ubistva

BEOGRAD - Oni ga pustili na vikend, a on ubio čoveka!

Policija traga za Aleksandrom Stevićem (40) zbog sumnje da je u ponedeljak oko ponoći na smrt pretukao druga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Miloša Radovanovića (37) u stanu u Kumodraškoj ulici u Beogradu. Goran Kušanić (39), vlasnik stana, priveden je odmah posle ubistva.

Inače, Stević izdržava jednogodišnju kaznu u KPZ „Zabela“ u Požarevcu zbog teške krađe. Na slobodu je trebalo da izađe krajem januara ove godine. Ubistvo je izvršio tokom slobodnog vikenda.

Kako saznajemo, Goran Kušanić i Aleksandar Stević (40) osumnjičeni su da su Radovanovića pesnicama udarali u glavu i telo.

- Aleksandar je došao u stan kod Gorana. Cele večeri su sva trojica pila pivo i votku, da bi se u jednom trenutku Aleksandar i Miloš posvađali i potukli - kaže naš sagovornik iz istrage.

Goran Kušanić ispričao je inspektorima da on nije učestvovao u tuči i da je pokušao da pomogne Radovanoviću, ali policija sumnja u istinitost njegovog iskaza:

- Dokazi ukazuju na to da su on i Stević pokušali da uklone tragove prebijanja - kaže naš sagovornik iz policije.

Komšije iz zgrade ispričale su da ništa sumnjivo nisu čule kobne večeri.

- Goran je poslednjih nekoliko godina živeo u stanu s tetkom Marijom, koja je preminula pre mesec dana. Sklopili su Ugovor o doživotnom izdržavanju u zamenu za stan. Marija se šlogirala, a on je brinuo o njoj. Čak joj je i pelene menjao. Dobar je on mladić, ali alkohol je učinio svoje - kaže komšinica.

Inače, Stević je poznat policiji po razbojništvu, teškim krađama, nanošenju teških i lakih povreda, iznudi i narkoticima. Ubijeni Radovanović poznat je policiji po razbojništvu. Iza sebe je ostavio desetogodišnjeg sina.

Rodbina nije obaveštena

Miloš Radovanović živeo je nekoliko zgrada dalje od one u kojoj je ubijen. Njegova sestra Jelena u šoku i neverici kaže da ih policija nije obavestila o tragediji:

- To veče me je pozvao Goran. Rekao mi je da je u njegovom stanu Hitna pomoć i da je Miško preminuo. U pozadini sam čula policajca koji viče na njega jer mi je rekao za ubistvo - priča vidno potresena sestra.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ubica pravio žurku nakon što je na smrt prebio trogodišnjaka

Izvor: Blic, 13.Jan.2011, 01:25

BERN - Milosav Maletić (26) uhapšen je pre dva dana u Švajcarskoj zbog sumnje da je na smrt pretukao trogodišnjeg dečaka u Bregencu i do kraja januara će biti izručen Austriji. Kako saznajemo od švajcarskih izvora, Maletić je za skrivanje imao i pomagače, a u ponedeljak je, smo dva dana nakon...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.