RITAM ZLOČINA

Izvor: Kurir, 13.Jun.2010, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RITAM ZLOČINA

NEDELJA 6. jun Trudnica J. J. (38) pala u autobusu 57 i povredila se kada je vozač naglo zakočio da bi izbegao psa koji je izleteo na put u Požeškoj ulici.

NEDELJA 6. jun

Trudnica J. J. (38) pala u autobusu 57 i povredila se kada je vozač naglo zakočio da bi izbegao psa koji je izleteo na put u Požeškoj ulici.

PONEDELJAK 7. jun

Beograđanin Đ. K. (29) uhapšen pošto je, uz pretnju kratežom, opljačkao poštu i Univerzal banku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Tržnom centru „Piramida“.

Snežani N. (37) amputirana noga posle sudara na uglu Svetogorske i Takovske ulice u Beogradu. U sudaru je povređeno još pet osoba, među kojima i Snežanine dve maloletne ćerke.

UTORAK 8. jun

Hrvatska policija uhapsila Sretka Kalinića, pripadnika „zemunskog klana“ i jednog od osuđenih za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića, pošto ga je u prigradskom delu Zagreba ranio Miloš Simović, takođe odbegli „zemunac“.

SREDA 9. jun

Predrag Ranković Peconi i dvojica pripadnika njegovog obezbeđenja privedeni zbog pucnjave na kolonu vozila u kojoj je bio Ljubiša Buha Čume. Pucnjavi prethodio saobraćajni incident.

Ana Mihajlović (29) iz Ćuprije sekirom ubila nevenčanog supruga Gorana Živanovića (42) na spavanju, a zatim mu odsekla prst.

ČETVRTAK 10. jun

Miloš Simović uhapšen na hrvatsko-srpskoj granici u mestu Morovići pri pokušaju ilegalnog ulaska u Srbiju.

U selu Jabuka kod Pančeva priveden B. J. (17) zbog sumnje da je nožem ubio vršnjaka Dejana S.

Određen pritvor muškarcu, starom 34 godine, osumnjičenom da je u okolini Novog Sada obljubio maloletnu pastorku.

PETAK 11. jun

Biznismen Predrag Ranković Peconi, koji se sumnjičio za pokušaj ubistva svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, pušten iz pritvora.

Jovan Đ. (19) ranjen na Kalemegdanu, kod Sahat kule, kada su na njega pucala dvojica nepoznatih napadača.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.