RIPANJAC ISKASAPIO PASTORKA, HTEO I ĆERKU I ŽENU!

Izvor: Kurir, 10.Jul.2011, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIPANJAC ISKASAPIO PASTORKA, HTEO I ĆERKU I ŽENU!

BEOGRAD - Ćerka i supruga izbegle smrt! Tomislav S. (62) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je sekirom iskasapio pastorka Radišu Zdravkovića (36) u kući u beogradskom prigradskom naselju Ripanj! Nesrećni mladić je spavao kad je njegov očuh ušao u sobu i udario ga

BEOGRAD - Ćerka i supruga izbegle smrt!

Tomislav S. (62) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je sekirom iskasapio pastorka Radišu Zdravkovića (36) u kući u beogradskom prigradskom naselju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ripanj! Nesrećni mladić je spavao kad je njegov očuh ušao u sobu i udario ga sekirom u glavu. Tomislav je potom pokušao da ubije ćerku Draganu S. (20) i suprugu Ajku (56).

- Čula sam kad je nešto puklo. Otvorila sam oči i videla oca kako stoji sa sekirom u ruci iznad mog polubrata. Radiša je bio u krvi. Vrištala sam i majci, koja je bila u drugoj sobi, povikala da beži. Istrčale smo iz kuće, a otac nas je jurio sa sekirom u rukama. Uspela sam da pobegnem preko ograde u susedno dvorište. U istom danu izgubila sam i brata i oca - priča uplakana Dragana, koja je u trenutku tragedije spavala u istoj sobi s bratom.

Preplašena Dragana dozivala je pomoć, ali niko od komšija joj nije pomogao. Za to vreme, Tomislav se pet puta vraćao u sobu i sekirom udarao Radišu. Krv je šikljala po zidovima i plafonu, a Radišino telo bilo je iskasapljeno!

- Ja sam s Tomislavom legla u jednoj sobi, a deca su bila u drugoj. Motrim na njega 23 godine jer ima problema sa živcima. Kroz san sam čula da je ustao i skuvao kafu... Nisam videla kad je ušao u Radišinu sobu - priča vidno potresena Ajka, majka ubijenog Radiše.

Tomislav je sekirom krenuo i na policajca koji je došao na lice mesta.

- Kad je izvadio pištolj, moj muž se smirio. Rekao je: “Sad mi je srce na mestu” i sve vreme se smejao. Oprao je sekiru i ruke i dobacio: “Nisam znao da je ova sekira toliko oštra” - priča vidno potresena supruga Ajka.

Sekao i sebe

Tomislav je pre desetak godina pokušao da se ubije. Izbo se nožem u stomak, nakon čega je bio na lečenju u bolnici “Dr Laza Lazarević”.

- Nije trebalo da ga puste. Prepisali su mu lekove. Međutim, umesto da ih pije, on je tablete bacao iza kreveta i pio alkohol - priča Ajka.

Hranio porodicu

Radiša Zdravković snalazio se kako zna i ume da bi porodici obezbedio pristojan život. Kopao je bunare po selu, a nameravao je da renovira kuću na kojoj je u maju izgoreo krov.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.