REPREZENTATIVCU ZAKLALI BRATA!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPREZENTATIVCU ZAKLALI BRATA!

KRAGUJEVAC - Telo u kadi! Marko Radović (26) iz Topole nađen je prekjuče po podne preklan! Markovo telo nađeno je u stanu koji je na korišćenje od Odbojkaškog kluba Radnički dobio Markov mlađi brat Nemanja (21), bloker ovog kluba i reprezentacije Srbije!

KRAGUJEVAC - Telo u kadi!

Marko Radović (26) iz Topole nađen je prekjuče po podne preklan! Markovo telo nađeno je u stanu koji je na korišćenje od Odbojkaškog kluba Radnički dobio Markov mlađi brat Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (21), bloker ovog kluba i reprezentacije Srbije!

- Telo je našla Markova devojka, s kojom je pre toga trebalo da se nađe. Pošto se nije pojavljivao, a nije se javljao na mobilni telefon, devojka je s majkom krenula do zgrade u ulici Kneza Miloša. Dok je majka čekala ispred zgrade, Markova devojka je otišla do stana na prvom spratu - rekao je sagovornik Kurira blizak istrazi.

Vrisak s terase

Pošto vrata nisu bila zaključana, devojka je ušla u stan.

- Iznenada, izletela je na terasu stana. Vrištala je i dozivala pomoć! Ubrzo je stiglo mnogo policajaca, kao i lekari Hitne pomoći. Od njih smo saznali da je devojka našla Marka presečenog grkljana u kadi. Ništa pre toga nismo čuli, niti smo videli nekoga da ulazi ili izlazi iz stana u kome je Marko boravio - ispričao je, vidno šokiran, jedan od komšija.

Kragujevačka policija je saopštila da je „nepoznata osoba ušla u stan, na kome su bila otključana ulazna vrata, i u kupatilu najverovatnije zatekla Marka Radovića. Napadač mu je oštrim predmetom naneo više posekotina u predelu vrata, pa je on na licu mesta podlegao zadobijenim povredama“.

Inspektori u čudu

Ipak, Kurir nezvanično saznaje da ni samim policajcima ovaj slučaj nije sasvim jasan!

- Ima čudnih detalja! Iako je pored tela nađen nož, a preko grla Marka Radovića bila su dva reza, ovaj slučaj ipak nije najjasniji! Nedoumicu stvara čudan položaj tela Marka Radovića, činjenica da u celom stanu nema tragova borbe, kao i to što nema tragova prisustva druge osobe! Osim toga, zasad nemamo nijedan motiv za ubistvo Marka Radovića, ali nemamo ni motiv za eventualno samoubistvo! Forenzička ekipa detaljno je pregledala svaki milimetar stana u potrazi za tragovima - saznajemo od jednog operativca kragujevačke policije.

Obdukcija tela, koju je naložio istražni sudija, trebalo bi da rasvetli okolnosti pod kojima je stradao Marko Radović.

Ubijen pred ženidbu

Marko Radović je, kako saznaje Kurir, bio apsolutno primeran dečko i nije imao nikakve veze sa sumnjivim poslovima! Studirao je na Pravnom fakultetu u Kragujevcu i imao dva ispita do diplome. Nameravao je uskoro da se oženi devojkom s kojom je dugo u vezi, pa da život nastave u Topoli. Ona je završila medicinu, a radila je za jednu stranu farmaceutsku kompaniju.

Roditelji u šoku

Kurir je pokušao da dođe do Markovih roditelja u Topoli, ali nisu bili raspoloženi za razgovor s novinarima. Kako saznajemo od poznanika ove porodice, Markovi otac i majka su šokirani i ne shvataju šta se desilo njihovom sinu. Mobilni telefon Markovog brata Nemanje bio je nedostupan. Vest o smrti starijeg brata zatekla ga je na pripremama sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije, na koje je pozvan početkom avgusta!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.