Izvor: Blic, 09.Feb.2022, 13:55

"REKAO MI JE: ZAKLAĆU SVAKOG KO PRIĐE TEBI I DETETU" Saslušana supruga direktora Centra za socijalni rad koji je i ranije tukao: Nadala sam se da će se promeniti!

U Osnovnom tužilaštvu u Velikom Gradištu saslušani su supruga, tašta i šurak Danijela Živanovića v.d. direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, saznaje "Telegraf.rs".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"UBIĆU TE I ZAKLAĆU SVAKOG KO PRIĐE DETETU" Supruga direktora Centra za socijalni rad iznela STRAVIČNE DETALJE nasilja

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022

Supruga je izjavila da je i u ranijem periodu trpela psihičko i fizičko nasilje...U Osnovnom tužilaštvu u Velikom Gradištu saslušani su supruga, tašta i šurak Danijela Živanovića v.d. direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu...Naime, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.