RANJEN VLASNIK DISKOTEKE

Izvor: Kurir, 12.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANJEN VLASNIK DISKOTEKE

NIŠ - U pucnjavi koja se 10. februara oko 4.10 odigrala ispred diskoteke „Trezor 9“ u naselju 9. maj, u blizini Niša, teške telesne povrede zadobio je Bratislav I. (34) iz sela Balajnac u opštini Merošina, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Kako saznajemo, Bratislav I. je jedan od trojice suvlasnika diskoteke „Trezor 9“, a organima gonjenja inače nije poznat kao počinilac krivičnih dela.

Prema rečima istražnog sudije Okružnog suda u Nišu Zorana Popovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je izvršio uviđaj na licu mesta, Bratislavu I. je, u trenutku dok je ulazio u svoj automobil, prišao maskirani napadač i u njega ispalio više hitaca.

- Još uvek nemamo nikakvih naznaka o motivima ovog zločina, a u toku je intenzivan operativni rad na rasvetljavanju svih okolnosti. Prema našim saznanjima, u trenutku dok je Bratislav ulazio u svoj automobil, napadač s fantomkom na glavi mu je prišao i ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, pre nego je žrtva uspela da zatvori vrata. Očigledno je da se ne radi o pokušaju ubistva, već o nameri da se Bratislavu nanesu teške telesne povrede. On je zadobio jednu prostrelnu i jednu ustrelnu ranu u predelu nogu - naveo je sudija Popović.Bratislav I. je hospitalizovan u niškom kliničkom centru i posle ukazane lekarske pomoći nalazi se van životne opasnosti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.