RANJEN SIN HANKE PALDUM U PUCNJAVI

Izvor: Kurir, 25.Feb.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANJEN SIN HANKE PALDUM U PUCNJAVI

SARAJEVO - U pucnjavi u Sarajevu u noći između četvrtka i petka ranjen je Mirzad Brkić, sin popularne pevačice Hanke Paldum, objavili su sarajevski mediji.

Kako bosanski mediji saznaju, Brkić je pogođen u potkolenicu ali nije teže ranjen. Brkić je odbio da sarađuje sa policijom, kao i da kaže kako je došlo do pucnjave i ko je pucao na njega.

Mediji navode da je Brkić u avgustu 2005. godine zajedno sa Melvudinom Velagićem teško povređen u masovnoj tuči ispred noćnog kluba "Boemi" u centru Sarajevu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SIN HANKE PALDUM RANJEN U PUCNJAVI!?

Izvor: iYupi.com, 26.Feb.2011, 05:59

Mladić Mirzad Brkić (26) iz Sarajeva, sin poznate estradne zvezde Hanke Paldum, ranjen je juče rano ujutro pod nerazjašnjenim okolnostima, priča je koja se pronela po bosanskim medijima. Čitav slučaj obelodanjen je nakon što je policija dobila poziv iz sarajevskog UKC „Koševo“, gde je...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.