RADNIKA IZDALO SRCE NA SKELI

Izvor: Kurir, 01.Jun.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNIKA IZDALO SRCE NA SKELI

BEOGRAD - Bogoje Bojčev (62), građevinski radnik iz Crne Trave, pao je juče sa skele na gradilištu u Kajmakčalanskoj ulici na Zvezdari i umro. Pretpostavlja se da je uzrok pada srčani udar.

Bogoje je radio kao fasader na zgradi kad mu je iznenada pozlilo. Njegove kolege videle su da je odjedanput izgubio ravnotežu i stropoštao se na građevinski šut sa četvrtog sprata. Prilikom pada nesrećni radnik udario je u dve daske, od kojih je zaradio povrede po telu. Njegove kolege odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su pritrčale da mu pomognu. Stigla je i Hitna pomoć, koja je Bogoja prevezla u Urgentni centar pre dolaska policije.

- Pad radnika nisam video jer sam bio unutar zgrade. Samo sam čuo kako kolege viču da je neko pao sa skele. Svi su odmah potrčali da mu pomognu, a neko je pozvao Hitnu pomoć - kratko i uplašeno ispričao je jedan od radnika, koji nije hteo da kaže svoje ime.

Radnici sa kojima je Bojčev delio smeštaj ispričali su da je on pre radio u Građevinskom preduzeću „ Polet“, kao i da se prethodnih dana žalio na bolove u grudima, ali niko nije obraćao pažnju na to.

Niko od radnika koji su u koloni napustili gradilište nije hteo više ništa da kaže jer se ispred zgrade nalazio investitor, koji je pažljivo posmatrao situaciju.

Kad je prebačen u Urgentni centar, teško povređeni Bogoje još je davao znakove života i lekari su ga prebacili na odeljenje reanimacije, gde su se borili za njegov život. Uspeli su da ga nakratko povrate, ali on je dobio novi srčani udar, od koga je preminuo. Telo je prebačeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti.

Nekoliko časova nakon tragedije sva obližnja gradilišta bila su ispražnjena, tako da nikog nije bilo niti se mogla saznati bilo kakva informacija. Tabla s nazivom investitora u međuvremenu je sklonjena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.