Pustio dresirane pse na policiju

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2010, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pustio dresirane pse na policiju

Pripadnici MUP-a Srbije zaplenili su, u nastavku akcije Morava", više od kilograma marihuane, a jedna od osoba, kod kojih je pronađena droga, pustila je dresirane pse rase "staford" da napadnu policajce, saopštila je lokalna policija.

U akciji "Morava" uhapšen je R.Đ. (26) iz Pančeva kod koga je "prilikom kontrole saobraćaja pronađeno oko kilogram marihuane".

U saopštenju se navodi i da su "u nastavku akcije, pretresom stana J.B. (26) iz Pančeva, pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oko 70 grama marihuane, pištolj u ilegalnom posedu i više komada municije raznog kalibra".

"Prilikom postupanja policijskih službenika J.B. ih je napao tako što je na njih pustio dresirane pse rase 'staford'", navodi se u saopštenju.

Jedan pas je naneo lake telesne povrede policajcu koji je, da bi otklonio napad od sebe, upotrebio vatreno oružje i usmrtio psa, a "tom prilikom je od rikošeta metka J.B. zadobio lake telesne povrede".

Obe osobe će uz krivičnu prijavu biti privedene ispražnom sudiji Višeg suda u Pančevu, navodi se u saopštenju.

Policijska akcija "Morava" počela je prošle godine i usmerena je ka hapšenju narko-dilera koji drogu prodaju blizi mesta gde se ugalavnom okupljaju mladi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pančevo: Diler pustio krvoločne pse na policiju

Izvor: SrbijaNet.rs, 15.Apr.2010

Policija je zaplenila više od kilograma marihuane, a jedna od osoba, kod koje je pronadjena droga, pustila je dresirane pse rase "staford" da napadnu policajce, saopštila je danas lokalna policija U akciji "Morava" uhapšen je R.DJ. (26) iz Pančeva kod koga je

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.