Izvor: B92, 03.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnji na policijsku stanicu

Zubin Potok -- Nepoznate osobe pucale su iz vatrenog oružja na policijsku stanicu u Zubinom Potoku, na severu Kosova, ali niko nije povređen.

Unmik je saopštio da niko od policajaca nije povređen kada su nepoznate osobe pucale u ponedeljak oko tri sata ujutru. "Prilikom napada pogođen je prozor prostorije u kojoj se nalazio dežurni policajac, a iz vatrenog oružja je pogođeno i nekoliko policijskih džipova", rekao je lokalni portparol UNMIK-a.

On je naveo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su kriminalistička jedinica policije UNMIK-a i forenzičari odmah izašli na lice mesta, kako bi obavili uviđaj i pretražili pomenute lokacije. U trenutku napada u stanici je bilo nekoliko pripadnika policije UNMIK-a i kosovske policije. Istraga je u toku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.