Izvor: Kurir, 09.Nov.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava

BANJALUKA - Dežurni istražni tužilac Banjalučkog okružnog suda naložio je obdukciju tela Dragana Pavića (13) iz Gradiške koji je nastradao nesrećnim slučajem u porodičnoj kući od hica ispaljenog iz automatske puške. Dežurni tužilac naredio je obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok ove tragedije. U momentu pucnjave u porodičnoj kući u sobi sa Draganom bio je njegov maloletni brat B. P. (11). Banjalučka policija je saopštila da je policijska stanica Gradiška prva primila poziv nepoznate osobe koja je javila da se brat ubio, a potom je prekinula telefonsku vezu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mlađi brat upucao starijeg

Izvor: Mondo, 08.Nov.2008, 11:37

Dragan Pavić (13), učenik osmog razreda OŠ 'Vasa Čubrilović' iz Gradiške, nesrećnim slučajem je poginuo. U trenutku tragedije dečak je bio u sobi sa tri godine mlađim bratom B. P.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.