Izvor: B92, 15.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u kafiću Bambino na B.Brdu

Beograd -- Nenad Asanović, koga u javnosti mnogi oslovljavaju pseudonimom kao jednog od braće Bambalić, sinoć je teško ranjen.

Asanovića je u njegovom kafiću Bambino, u beogradskom naselju Banovo Brdo, ranio za sada nepoznati maskirani mladić.

U trenutku kada je došlo do pucnjave, kafić Bambino bio je pun gostiju. Prema svedočenju očevidaca, mladić sa takozvanom fantomkom na glavi prišao je Asanoviću koji se u tom trenutku nalazio za šankom. Ubrzo zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napadač je iz jakne izvadio pištolj i ispalio više hitaca ka Asanoviću, od kojih ga je jedan pogodio u grudi dok mu je drugi projektil prošao kroz obe noge. Gosti lokala koje je prestravio ovaj revolveraški obračun tvrde i da je mladić posle obavljenog posla pobegao ulicom Blagoja Parovića ka Košutnjaku.

Ranjeni Nenad i njegov brat blizanac Predrag Asanović godinama su poznati u javnosti kao braća Bambalići. Iako su tokom devedesetih godina važili za žestoke momke sa beogradskog asfalta, u policiji kažu da nisu kažnjavani za teža krivična dela.

Prema nezvaničnim informacijama osim ugostiteljstvom, braća Asanović poslednjih godina uključena su u fudbalske krugove, a posebno u transfere pojedinih igrača u domaćem šampionatu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.