Pucnjava u centru Beograda, jedna osoba ubijena, napadač pokušao samoubistvo

Izvor: RTS, 12.Mar.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u centru Beograda, jedna osoba ubijena, napadač pokušao samoubistvo

U Ruzveltovoj ulici u Beogradu, kod broja 55, došlo je do pucnjave. Napadač je jednu osobu ubio, drugu teško ranio a nakon toga je pobegao sa lica mesta. Kasnije je, sa teškim povredama, pronađen u svom stanu na Zvezdari.
Kako RTS saznaje, do incidenta je došlo kada je bivši radnik upao u prostorije firme "Privredni savetnik – Informacione tehnologije" u Ruzveltovoj ulici i počeo da puca na zaposlene.  
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
MUP je saopštio da je oko 11 časova bivši radnik te firme N. S. (1987) ispalio više projektila u prvacu dvojice radnika, dok je treći iskočio kroz prozor. 
N. S. je nakon pucnjave pobegao sa mesta događaja, a policija ga je teško povređenog pronašla u njegovom stanu na Zvezdari, pošto je u toj zgradi prijavljen požar.
S opekotinama i teškim povredama glave, nastalim od vatrenog oružja ili gelera, muškarac je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. Nakon hitne medicinske intervencije, u teškom stanju smešten je u jedinicu intezivne nege.  
RTS saznaje da je B. K., na koga je napadač pucao, podlegao povredama, a da je M. F. pogođen u rame. I. R. je iskočio kroz prozor i on je takođe pogođen u rame. Zbog skoka je povredio kičmu, karlicu i oba skočna zgloba.
Prema nezvaničnim informacijama, napadač je bio zaposlen u firmi do prošle nedelje kada je dao otkaz.
Policija je saopštila, da u saradnji s nadležnim tužilaštvom, preduzima sve mere na rasvetljavanju slučaja. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pucnjava u Ruzveltovoj, jedna osoba nastradala

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2018

U Ruzveltovoj ulici u Beogradu došlo je do pucnjave. Hitna pomoć je konstatovala smrt jedne osobe a još dve osobe se prevoze u Urgentni centar...Hitna pomoć je poziv primila u 10.43 rekla je RTS-u portparolka Hitne pomoći Nada Macura...Na teren su izašle tri lekarske ekipe.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.