Izvor: B92, 05.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Pančevu

Pančevo -- Ispred pijace u centru Pančeva oko 11.15 časova Aleksandar Hadžihristos je iz kalašnjikova iz čista mira počeo da puca.

Prilikom pucnjave povređeni su Marinko Gluvakov koji je pogođen u potkolenicu i Divna Gluvakov koji zadobila posekotine. U trenutku pucnjave oni su se nalazili u svom vozilu. Od metaka je oštećeno još jedno vozilo u kome se nalazila trogodišnja devojčica koja nije povređena.

Istražni sudija okružnog suda u Pančevu Stanka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Simonović izjavila je za B92 da su na licu mesta pronađene 52 čaure, dok su u kalašnjikovu ostala tri metka: "Osumnjičeni se nalazi u Opštoj bolnici u Pančevu, tako da zdravstveno smo čuli da je problem sa bubrezima. Morali su da ga priključe na dijalizu. Lekar je kazao da se nalazi u stanju afektivnog ludila, da bi trebalo sačekati sa davanjem izjave".

Sudija Simonović kaže i da za sada nije poznat povod za pucnjavu na pančevačkoj pijaci: "Za sada nemam podatke da li se lice lečilo negde, da li je posećivalo neuropsihijatra. Dala sam nalog da se sve proveri. Jedino sam na uvid imala medicinsku dokumentaciju koju je doneo brat, da je imenovani bio kod lekara juče i da je konstatovano da je u veoma teškom zdravstvenom stanju. Kakvo je psihičko zdravlje osumnjičenog - u vezi s tim nemam nijedan podatak".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.