Pucnjava u Novom Sadu, ubijen muškarac

Izvor: RTS, 09.Sep.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Novom Sadu, ubijen muškarac

Na parkingu ispred zgrade u Braće Dronjak 7 na Novom naselju oko 22.30 časova, ubijen je muškarac (55), saznaje 021.rs.
Hitna pomoć je na poziv policije da je iz vatrenog oružja pucano na mušku osobu izašla na teren i konstatovala smrt na licu mesta.
Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubijen hicem iz pištolja, a svedoci iz okolnih zgrada su čuli bar jedan pucanj i potom pokušaje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << repetiranja. 
Na Novom naselju se nalazi veliki broj patrola policije, koja je blokirala kvart. Na licu mesta je i Hitna pomoć, a uviđaj je u toku. 
Policija je blokirala izlaze iz grada i traga za napadačem.
Ubijeni muškarac je navodno živeo u petospratnici, ispred koje je ubijen, a doselio se pre nekoliko meseci.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SAD: Ubijen muškarac

Izvor: Večernje novosti, 10.Sep.2019, 00:11

U Ulici braće Dronjak u novosadskom Novom naselju večeras oko 22.30 sati se dogodila pucnjava, a na parkingu u pomenutoj ulici ispred broja 7 ubijen je muškarac star oko 60 godina U Ulici braće Dronjak u novosadskom Novom naselju večeras oko 22.30 sati se dogodila pucnjava,...

Nastavak na Večernje novosti...

Ubijen muškarac na Novom naselju

Izvor: NoviSad.com, 10.Sep.2019

Na parkingu ispred zgrade u ulici Braće Dronjak 7 na Novom naselju oko 22.30 časova, ubijen je muškarac. Mediji navode da je u pitanju crnogorski državljanin Željko Bulatović (55) i da je ubijen iz osvete..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.