Pucnjava u Novom Sadu: Muškarac hitno prebačen u KC Vojvodine, napadač se predao

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2020, 00:33

Pucnjava u Novom Sadu: Muškarac hitno prebačen u KC Vojvodine, napadač se predao

Prema nezvaničnim informacijama, oni su bili zajedno u kafiću, potom su se posvađali U PUCNjAVI koja se večeras dogodila u novosadskom naselju Liman, ranjen je muškarac čiji identitet zasada nije poznat. U njega je, prema prvim informacijama pucao naoružani napadač, koji ga je ranio u stomak. Povređeni je prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Pucnjava se dogodilo nešto pre 23 sata u Bulevaru cara Lazara, a napadač i ranjeni se navodno poznaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Prethodno su, kako se pretpostavlja zajedno bili u jednom kafiću, gde je između njih došlo do svađe. Navodno se čula rafalna paljba, a policija je na mestu gde se dogodila pucnjava i obavlja uviđaj i utvrđuje sve okolnosti ovog događaja. Nezvanično, napadač se predao policiji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pucnjavi u Novom Sadu ranjen muškarac, napadač se predao policiji

Izvor: Luftika.rs, 25.Maj.2020

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u novosadskom naselju Liman, ranjen je muškarac čiji identitet zasada nije poznat. U njega je, prema prvim informacijama pucao naoružani napadač, koji ga je ranio u stomak.. Povređeni je prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, pišu Večernje Novosti.. Pucnjava...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.