Pucnjava u Ćupriji: Preminuo ranjeni mladić

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2010, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Ćupriji: Preminuo ranjeni mladić

Goran Grkić (24) iz Ćuprije, u koga je u diskoteci "Palaco" u tom gradu pucao Ljutomir Popović - Ljutko (32), preminuo je noćas u Opštoj bolnice u Ćupriji, izjavio je jutros pomoćnik direktora bolnice hirurg dr Tomislav Bašović.

Grkić je preminuo u 02.30 sati u šok sobi neurohirurgije, nedolazeći svesti, rekao je Bašović. Grkić je druga žrtva obračuna u diskoteci "Palaco" te noći.

Popović, koga su sinoć, posle trodnevne potere, u beogradskom naselju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Žarkovo uhapsili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Srbije u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Bezbedonosno- informativne agencije, u Grkića je ispalio tri hica u predelu glave i vrata.

Zločin se dogodio, prema saopštenju Policijske uprave u Jagodini, prošlog vikenda, u noći između petka i subote oko 01.30, sati, zbog neraščišćenih računa, a i Popović i Grkić su bili poznati policiji po izvršenim krivičnim delima.

U ovom obračunu, slučajno je poginula nedužna devojka Jasmina Ilić (20) iz Ćuprije, a njena sestra Jelena (22) ranjena u stomak i nalazi se na lečenju u Opštoj bolnici u Ćupriji. Njeno stanje je posle operacije stabilno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.