Pucnjava u Čačku

Izvor: S media, 25.Okt.2009, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Čačku

Posle svadje, tuče i pucnjave, koja se rano jutros dogodila u kafiću "Roksi" u Čačku, šest mladića i dve devojke završili u bolnici.

Za sada se još ne zna šta je bio povod za krvavi obraččun u kome je jedan od učesnika izvukao pištolj i počeo da puca.

Najteže je povredjen Igor Matijević (21), koji je zadobio desetak prostrelnih rana. On se nalazi na Odeljenju intenzivne nege zajedno za rodjenom braćom Sašom (22) i Srdjanom (23) Djurakić koji imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << teške povrede, kao i Vladimir Zagradjanin (25), koga je pogodio u nogu rikošetirani metak.

Posle pregleda, Vojo Božanić (23) i Nemanja Mihailović (21), obojica povredjeni u žestokoj tuči pušteni su na kućno lečenje.

Lekarska pomoć ukazana je i sestrama Tatjani (22) i Sladjani (26) Praštalo. One su kao gosti kafića bile slučajne žrtve, pošsto su ih okrznuli ispaljeni hici.

Istraga je u toku, a Policijska uprava u Čačku saopštila je da je pet učesnika obračuna zadržano u pritvoru, dok se za jednim traga.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.