Pucnjava na zabavi, povređeno dvoje dece

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2015, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na zabavi, povređeno dvoje dece

Najmanje dva deteta i pet odraslih osoba su povređeni u pucnjavi koja se dogodila na zabavi kada je osumnjičeni muškarac otvorio vatru na prisutne, izjavili su danas zvaničnicni.

Prema rečima poručnika filadelfijske policije Džona Vokera, naoružani muškarac je pucao nasumice na ljude koji su bežali na sve strane.

On je ocenio incident kao "strašnu situaciju", preneo je AFP.

U izveštaju NBC je navedeno da je među povređenima 18-mesečna beba kojoj je metak okrznuo vrat i 10-godišnji dečak.

Ostalih pet povređenih starih između 15 i 25 godina su hospitalizovani, nakon pucnjave koja se dogodila u 22 sata po lokalnom vremenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pucnjava na zabavi, ima mrtvih (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Jun.2015

Najmanje jedna osoba je poginula, a devet je povređeno na zabavi koja je bila organizovana na košarkaškom terenu u Detroitu, kome je prisustvovalo više dece, izvestili su lakalni mediji...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Policija je saopštila da se jedna osoba nalazi u kritičnom stanju nakon...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.