Pucnjava na Štrandu, ranjen muškarac

Izvor: RTS, 26.Jun.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na Štrandu, ranjen muškarac

U pucnjavi na novosadskom kupalištu Štrand povređen je 26-godišnji muškarac. U toku potraga za učesnicima pucnjave.
Portparol Gradskog zelenila Ivan Nožinić rekao je za agenciju Beta da se pucnjava dogodila oko 14 časova kod tuševa na kupalištu, blizu Mosta slobode.
Ranjenom 26-godišnjem mladiću je odmah ukazana lekarska pomoć, a zatim je sa prostrelnom ranom na nozi prevezen u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Klinički centar Vojvodine.
"Hitna pomoć je brzo reagovala, policija je bila dežurna na Štrandu, potraga za učesnicima pucnjave je u toku", rekao je Nožinić.
Gradsko zelenilo u Novom Sadu je zaduženo za Štrand.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NS: Pucnjava na Štrandu, ranjena jedna osoba

Izvor: B92, 26.Jun.2016

Novi Sad -- Na novosadskoj plaži "Štrand" oko 14 sati došlo je do pucnjave u kojoj je jedan mladić ranjen, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Novi Sad...Pucnjava se dogodila rano popodne kod tuševa, blizu Mosta slobode, a jedan učesnik sukoba je ranjen u butinu, kaže portparol Gradskog zelenila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.