Pucnjava kod Dečjeg dispanzera u Čačku: Mladiću ispaljena 3 metka u noge (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2020, 12:56

Pucnjava kod Dečjeg dispanzera u Čačku: Mladiću ispaljena 3 metka u noge (FOTO)

Nepoznata osoba ispalila je hice u noge mladića koji se nalazio na trotoaru Oko 11 časova došlo je do pucnjave u centru Čačka, kod Dečjeg dispanzera.Kako agencija RINA prenosi, nepoznata osoba ispalila je tri hica u noge mladića koji se nalazio na trotoaru.- Čuli smo samo nekoliko pucnjeva, videli smo mladića da leži na ulici i onda je došla policija. Ovo je miran kraj, u blizini su Dom zdravlja i Hitna pomoć, nikad se nije desilo ništa slično - rekao je jedan od stanara obližnje zgrade.Ranjeni mladić sa prostrelnim ranama prebačen je u Opštu bolnicu u Čačku.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRVAVI RAT DVE GRUPE ČAČANA Mladiću ispaljena tri metka u noge, meštani: "Taj sukob će se završiti ILI ZATVOROM ILI TRAGEDIJOM"

Izvor: Blic, 05.Jun.2020

Mladić koji je ranjen u pucnjavi u centru Čačka smešten je na odeljenje hirurgije i nije životno ugrožen, potvrdila je za RINU, portparolka Opšte bolnice Biljana Kočović. Osoba koja je pucala pobegla je sa lica mesta, a policija i dalje traga za počiniocem.

Nastavak na Blic...

Na mladića pucano iz parkiranog automobila u Čačku

Izvor: RTS, 05.Jun.2020

Oko 11 časova u centru Čačka u neposrednoj blizini Dečjeg dispanzera, dogodila se pucnjava u kojoj je ranjena jedna osoba. Policija traga za napadačem. . Kako RTS nezvanično saznaje, pucano je na mladića koji je izlazio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.