Izvor: B92, 06.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava kod Autokomande

Beograd -- Dve osobe su teško povređene u pucnjavi koja se dogodila jutros oko 5.30 časova u restoranu "Užice" kod Autokomande, saznaje Beta.

U pucnjavi je povređen 30-godišnji M. J., dok identitet drugog mladića još nije poznat. Obojica su sa teškim telesnim povredama primljeni u Urgentni centar u Beogradu, gde su odmah operisani.

Takođe, lekari Hitne pomoći u Beogradu protekle noći, koju je obeležio veliki broj tuča, intervenisali su 112 puta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako kaže doktorka Nada Macura iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć, u tučama koje su izbijale po gradu čak pet osoba zadobilo je povrede od uboda nožem, a reč je uglavnom o mlađim osobama koje su bile u alkoholisanom stanju.

Tokom proteklog dana lekari su intervenisali 125 puta, dok su ekipe u 42 slučaja intervenisale na javnom mestu, uključujući i 10 saobraćajnih nesreća.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.