Pucao zbog ljubomore

Izvor: Blic, 09.Feb.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao zbog ljubomore

NIŠ - Krvava drama u kojoj je Bratislav Tričković (46) iz Niša pucajući iz pištolja 7. februara u Sarajevskoj ulici ranio Zlaticu Nikolić (47), sa kojom je bio u dvogodišnjoj vezi, i njenu ćerku Mirjanu (20), a potom sebi oduzeo život, nije mogla da se nasluti, potvrđuju za „Blic" najbliži rođaci teško povređenih žena koje se oporavljaju u niškoj bolnici.

Borisav Perić, rođeni Zlatičin brat, kaže da mu se sestra, sa kojom zajedno radi u sektoru za vuču >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozova JP „Železnice Srbije", nije žalila da ima probleme sa Tričkovićem.

- Ja tog čoveka nisam nikada upoznao. Sa sestrom sam se viđao na poslu, ali mi nije pominjala da ima bilo kakve probleme. Čuo sam priču da je Mirjana bila protiv te veze. Pokušao sam da ih obiđem u bolnici, ali su obe na odeljenjima intenzivne nege. Lekari kažu da nisu u životnoj opasnosti - kaže Perić. Prema njegovim rečima, Zlatica je izdržavala ćerke od plate čistačice koja iznosi oko 8.000 dinara. Od 1999. godine žive u garaži, jer im je kuća teško oštećena u NATO bombardovanju.

Komšije iz kraja kažu da Tričković nije bio kavgadžija i da se od njega nečemu ovakvom nisu nadali i nagađaju da je jedino ljubomora mogla da dovede do krvavog masakra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.