Pucao supruzi u grudi, pa se ubio

Izvor: Blic, 27.Maj.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao supruzi u grudi, pa se ubio

Muškarac Ž. T. (35) ranio je svoju nevenčanu suprugu Z. S. (45) sinoć oko 19 sati u porodičnoj kući u Lugomirskoj ulici u Beogradu, a potom se ubio. Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović rekao je za "Blic" da je povređena žena u životnoj opasnosti.

Žena je sa prostrelnom ranom grudnog koša, u svesnom stanju, vozilom Hitne pomoći prebačena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Kako su za "Blic" rekli u Hitnoj pomoći, kada su došli na lice mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogli su samo da konstatuju smrt muškarca.

Kako nezvanično saznajemo, Ž. T. je pucao iz puške na svoju nevenčanu suprugu i pogodio je u grudni koš, a zatim pucao sebi u glavu.

Teško ranjena žena je istrčala iz kuće i pala na put gde su je našle komšije koje su pozvale Hitnu pomoć.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio Zločin u Cvijićevoj ulici: Brigu o siročićima preuzeo stric Ubio bivšu suprugu, troje male dece ostalo bez majke (VIDEO) Ubila bivšeg muža i njegovu ćerku pa skočila sa Brankovog mosta! Ribar Ljiljanu Mitić izvadio živu iz Dunava!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Suprugu ranio, a sebi oduzeo život

Izvor: OkRadio.rs, 27.Maj.2012

Muškarac Ž. T. (35) ranio je svoju nevenčanu suprugu Z. S. (45) u subotu oko 19 sati u porodičnoj kući u Lugomirskoj ulici u Beogradu, a potom izvršio samoubistvo. Prema rečima portparola Urgentnog centra Draga Jovanovića, povređena žena nalazi se u životnoj opasnosti.Žena je sa prostrelnom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.