Izvor: B92, 28.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano na vozilo predsednika KAT-a

Priština -- Predsednik Kosovske telekomunikacione agencije Anton Beriša ostao nepovređen nakon oružanog napada na njegov automobil.

Kosovska policijska služba saopštila je da je jutros oko 8.20 u blizini sela Đurđivca, opština Glogovac, iz vatrenog oružja pucano na vozilo u kome su bili vozač, Beriša i dva člana njegove porodice. U napadu niko od putnika nije povređen.

Portparol KPS-a za region Prištine Agron Boroci izjavio je da prvi rezultati istrage >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazuju da se na vozilo pucalo iz više od jednog oružja, pošto su na licu mesta pronađene čaure dva različita kalibra.

"Policijske jedinice su na mestu napada, o slučaju je informisan okružni javni tužilac i u toku je preduzimanje istražnih radnji", rekao je Boroci, navodeći da je čudo da su osobe koje su bile u vozilu ostale nepovređene.

Policija još uvek nema informacija o mogućim motivima napada na Berišu.

Napad na Berišu desio se nekoliko dana nakon proglašenja dobitnika na tenderu za drugog operatera mobilne telefonije na Kosovu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.