Pucano na povratnike u Žaču

Izvor: S media, 13.Maj.2010, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano na povratnike u Žaču

Na Srbe povratnike u selu Žač, kod Istoka, otvorena je vatra iz oružja, ali u toj pucnjavi nije bilo povredjenih, rekli su neki od povratnika.

"Pucnjava se dogodila sinoć, oko 22 sata. Pucano je sa distance. Na jednom od šatora vide se tri rupe od metaka", rekao je jedan od povratnika.

Pucnjava se dogodila u vreme kada su povratnici u društvu slovenačkih vojnika gledali fudbalsku utakmicu.

Policija i Kfor su otvorili istragu. Ovo je najozbiljniji napad >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na povratnike u selu Žač, koji su se u to selo vratili krajem marta.

Od tada česte su demonstracije Albanaca koji tvrde da medju povratnicima ima i onih koji su tokom rata na Kosovu činili ratne zločine, što povratnici negiraju.

Zbog pritiska Albanaca četiri porodice su se iselile iz Žača.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.