Pucano na lokal u koji je juče svratio Tači, Srbi uznemireni

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano na lokal u koji je juče svratio Tači, Srbi uznemireni

Na lokal na severu Mitrovice kod administrativnog prelaza Brnjak noćas posle ponoći pucano je vatrenim oružjem.

RTK na srpskom jeziku prenosi da se radi o lokalu u koji je juče svratio kosovski predsednik Hašim Tači, a vlasnik lokala je srpske nacionalnosti.

Navodi se da je vest o pucnjavi za "KosovaPres" potvrdio zamenik direktora kosovske policije za region Sever Besim Hoti.

On je rekao da je slučaj prijavljen rano jutros i da je policija izašla na mesto događaja i radi na pronalaženju osumnjičenih.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucano na lokal Srba u koji je svratio Tači!

Izvor: Mondo, 30.Sep.2018

Na lokal na severu Mitrovice kod administrativnog prelaza Brnjak noćas posle ponoći pucano je vatrenim oružjem...Foto: Mondo/Goran Sivački..RTK na srpskom jeziku prenosi da se radi o lokalu u koji je juče svratio kosovski predsednik Hašim Tači, a vlasnik lokala je srpske nacionalnosti...Jedinice...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.