Izvor: Blic, 20.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucala u kuću suparnice

NIŠ - Protiv Maje M. (27), policajke niške policijske uprave, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinila krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Ona se sumnjiči da je 19. avgusta oko 2.45 sati iz službenog pištolja, u vreme dok nije bila na dužnosti, ispalila više hitaca u pravcu porodične kuće G. S. na Bulevaru Nemanjića.

Biro za komunikacije MUP-a Srbije je saopštio da je osumnjičena inspektorka samo privremeno udaljena iz Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << unutrašnjih poslova, da je protiv nje pokrenut disciplinski postupak i da je u toku utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja.

Kako „Blic" nezvanično saznaje, G. S. je već nekoliko meseci u vezi s bivšim suprugom osumnjičene policajke (koja se razvodi od muža), koji je takođe policajac PU Niš.

Istražni organi utvrdili su na licu mesta da su tri metka pogodila fasadu kuće, a da su još tri pogodila prozor i uletela u kuću.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajka van službe - službenim pištoljem na očevu kuću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2008

NIŠ - Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv policijske službenice Maje M. (27), zbog sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti, pucajući iz službenog pištolja, saopštio je danas MUP...Maja M. je 19. avgusta, oko 02.45 sati, iz službenog pištolja, van službe,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.