Prvi snimci zgrade gde se ubila čuvena doktorka: Muk na Savskom vencu zbog Violetine smrti (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2020, 15:20

Prvi snimci zgrade gde se ubila čuvena doktorka: Muk na Savskom vencu zbog Violetine smrti (FOTO/VIDEO)

Cela Srbija je u šoku zbog smrti doktorke koju je volela cela estrada Čuveni plastični hirurg Violeta S.A. se ubila danas na Savskom vencu. Cela Srbija je u šoku zbog smrti doktorke koju je volela cela estrada. Pred vama su prvi snimci ispred zgrade gde se samoubistvo dogodilo. Poznata doktorka se kako su nezvanično saznale "Novosti" zaključala u kupatilo. Pošto nije izlazila, muž i sin su razbili vrata i zatekli užasan prizor. Žena je ležala u lokvi krvi i pored nje su pronašli nož.Pred zgradom se nalazi policijska patrola i ulicom vlada neopisiva tišina.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemile scene ispred zgrade u kojoj se ubila doktorka sa Vračara: Suze i jauci dok odvoze Violetu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020

U trenutku nesreće, njen muž i sin su bili u stanu i pronašli su doktorku mrtvu u stanu..Doktorka plastične hirurgije sa Vračara, prema informacijama, izvršila je samoubistvo ubadanjem u grudi. Prema dosadašnjim informacijama, ona je ušla u kupatilo, zaključala se i nije izlazila neko vreme...U...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.