Prve komšije, pijući kafu - umrli od infarkta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve komšije, pijući kafu - umrli od infarkta

GORNJI MILANOVAC - Dvojica najbližih komšija, Stanimir Dmitrović (64) i Slavko Banzić (46) iz Nevada kod Gornjeg Milanovca, preminuli su jutros u kući Banzića istog trenutka od infarkta.

Kako je novinarima rekao treći sused Milan Šutić, Banzić, koji je zakazao sinovljevu svadbu za septembar, pozvao je Dmitrovića da razgovaraju o pripremama i seli da popiju kafu.

U jednom trenutku, Banzić se uhvatio za grudi i rekao da mu je teško, i dok su ga stavljali u kola, Dmitrović je to isto ponovio, pa su obojica hitno prevezeni u bolnicu u Gornjem Milanovcu.

Lekari su kod obojice konstatovali smrt, a uzrok je, kako su objasnili, infarkt srca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica komšija umrla od infarkta u istom dvorištu

Izvor: Blic, 17.Jun.2008

GORNJI MILANOVAC -U prigradskom naselju Nevade, kod Gornjeg Milanovca, komšije Slavko Banzić (50) i Stanimir Dmitrović (64), koji su sedeli za istim stolom, preksinoć, u roku od samo deset minuta, doživeli su srčane udare i preminuli...Kako „Blic" saznaje, komšije su često pomagali jedan...

Nastavak na Blic...

UMRLI UZ KAFU

Izvor: Kurir, 18.Jun.2008, 07:37

GORNJI MILANOVAC - Preksinoć oko 20 sati u prigradskom naselju Nevade, sedeći za istim stolom, u razmaku od svega nekoliko minuta, od infarkta su umrle komšije Stanimir Dmitrović (64) i Slavko Banzić (50).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.