Prva žrtva mraza u 2019: Smrzla se žena u okolini Prijepolja

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva žrtva mraza u 2019: Smrzla se žena u okolini Prijepolja

Žena iz okoline Prijepolja pala je u sneg i smrzla se. Žena stara 78. godina iz sela Brančići kod Prijepolja, koja je u utorak popodne pronađena mrtva u snegu, preminula je od posledica smrzavanja, preneo je Blic.

Ona je preminula pored puta u Brančićima vraćajući se kući od komšija iz drugog kraja ovog planinskog, raštrkanog sela.

Pretpostavka je da se starica okliznula i pala u dubok sneg iz kog nije uspela da ustane, zbog čega se i smrzla na jakom mrazu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Njeno telo pronašao je meštanin kada je već bilo kasno za bilo kakvu pomoć. Lekari su mogli samo da konstatuju da je preminula, a pregledom njenog tela nije uočeno ništa što bi moglo da ukaže na nasilnu smrt.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Prva žrtva visokog snega kod Prijepolja; U Novoj Varoši vanredno stanje

Izvor: Prva.rs, 10.Jan.2019, 10:22

Kod Prijepolja je preminula žena od 78 godina koja je upala u sneg i nije uspela da dozove upomoć. Više o ovom događaju pogledajte u prilogu Vesti..

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.