Prštali meci na sve strane

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2018, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prštali meci na sve strane

Policija u Čačku uhapsila je N. I. (30) i M. Đ. (28) zbog sumnje da su učestvovali u pucnjavi koja se dogodila tokom vikenda u kasnim popodnevnim satima, ispred pošte u čačanskom naselju Ljubić. Tom prilikom su ranjene dve osobe, saznaju "Vesti".

Sukob dve grupe mladića dogodio se na raskrsnici ispred zgrade pošte u trenutku kada je na tom mestu bio veliki broj građana, pa su u opasnosti bili i slučajni prolaznici.

- Dve suprotstavljene grupe do mesta sukoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su došle atomobilima audi i mercedes. Sukob je počeo svađom, uvredama, pretnjama i psovkama, a zatim su mladići izašli iz automobila i onda je nastala tuča između zavađenih strana. Sa jedne strane su bila petorica momaka, a sa druge M. Đ. i njegov prijatelj N. I. U jednom trenutku, verovatno u strahu, N. I. je izvukao pištolj i pucao u mladiće iz brojnijeg tabora i tom prilikom su dve osobe zadobila prostrelne rane donjih ekstrimiteta - kažu za "Vesti" u čačanskoj policiji.

Prema izjavi dr Biljane Kočović, portparola bolnice u Čačku, jedna osoba je zadobila četiri prostrelne rane u predelu leve i desne nadkolenice, dok druga osoba ima dve prostrelne rane.

Ona dodaje i da se ranjeni učesnici okršaja ne nalaze u životnoj opasnosti.

Uhapšeni N. I. je osumnjičen da je pokušao da počini ubistvo, kao i za nedozvoljeno nošenje oružja, dok je M. Đ. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo pomoć počiniocu posle izvršenja krivičnog dela.

Uz krivične prijave osumnjičeni su privedeni nadležnom tužiocu u Čačku, a policija traga za ostalim učesnicima vatrenog okršaja, koji su se nakon pucnjave razbežali.

Kako kažu građani Čačka, ovakav obračun pred brojnim građanima, podseća ih na slične okršaje u Čačku tokom burnih devedesetih godina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.