Provalnika spržila struja u trafostanici

Izvor: Glas javnosti, Beta, 25.Feb.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provalnika spržila struja u trafostanici

SMEDEREVSKA PALANKA - Miloša N. (40) iz Smederevske Palanke udarila je struja jačine 10.000 volti dok je pokušao da ukrade delove trafo-stanice " Đerdanov Lug" u vlasništvu Vodoprivrede Srbije.

Prema saznanjima policije, osumnjičeni je isekao katanac, a zatim provalio u trafo-stanicu, koja se nalazi izvan naselja, pored reke i počeo da odnosi delove, kada ga je udarila struja.

Policija je saopštila da je povređeni iz bolnice u Smederevskoj Palanci prevezen u Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na Vojnomedicinsku akademiju i ima povrede opasne po život.

Još nije utvrđena materijalna šteta koju je napravio Miloš u ranijim krađama delova, a policija ima saznanja da Miloš N. nije sam provaljivao i odnosio delove iz trafo stanice i da se radi na identifikovanju saučesnika.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.