Protestna vožnja taksista u Šapcu

Izvor: Akter, 09.Feb.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protestna vožnja taksista u Šapcu

Taksisti u Šapcu organizovali su danas protestnu vožnju kako bi odali počast kolegi koji je ubijen tokom vožnje, u selu Metlić kod tog grada

Taksisti iz svih šabačkih udruženja organizovali su protestnu vožnju gradskim ulicama od 12 do 13 sati kako bi ukazali na ugrožavanje bezbednosti na poslu.

Jedan od taksista Aleksandar Naifović rekao je Tanjugu da su fizički napadi putnika i neplaćanje sve ucestaliji, posebno u trećoj smeni.

I taksi udruženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u Kragujevcu obustavila su rad od 13 do 13.15 sati u znak solidarnosti kolegama iz Šapca.

"To je jedino što smo mogli da uradimo kako bismo pokazali solidarnost i stavili do znanja nadležnim službama da ozbiljno shvate taj problem", rekao je Tanjugu taksista Predrag Spasojević iz udruženja Sitak.

Šabački taksista Čedomir Popovic (61) preminuo je 7. februara uveče, nakon što ga je putnik ubo nožem u vrat.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.