Izvor: Danas, 31.Jan.2023, 13:37

Protest protiv „nametanja“ formiranja ZSO u Prištini tokom sastanka u Ambasadi SAD

Protest protiv "nametanja" formiranja Zajednice opština sa srpskom većinu, odnosno Zajednice srpskih opština, počeo je nešto iza 12 časova u Prištini, gde se održava i sastanak u Ambasadi SAD, na kojem predstavnici vlasti, opozicije i civilnog sektora razgovaraju upravo o ispunjavanju ove obaveze proistekle iz Briselskog sporazuma.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Oglasio se Hovenijer nakon sastanka o formiranju ZSO: Pozivamo na primenu svih sporazuma

Izvor: Danas, 31.Jan.2023

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Prištini Džef Hovenijer se oglasio na svom zvaničnom Tviter profilu nakon sastanka održanog u ambasadi oko formiranja Zajednice srpskih opština, na kom su prisustvovali predstavnici srpske i albanske zajednice iz vlasti, opozicije i civilnog sektora na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.