Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 13:11

Pronađeno telo policajca osumnjičenog za ubistvo žene u Valjevu

Valjevska policija je, nakon intenzivne potrage, pronašla telo suspendovanog policajca koji se sumnjiči da je u ponedeljak u jutarnjim satima ubio ženu ispred zgrade u kojoj je živela. Sumnja se da je izvršio samoubistvo, nezvanično saznaje RTS.

Policija je, kako RTS nezvanično saznaje, beživotno telo M. M. pronašla nedaleko od mesta ubistva, u naselju Peti puk, koje Valjevci zovu "poligon".
Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se da je osumnjičeni za ubistvo izvršio samoubistvo.
Valjevka A. I. usmrćena je iz vatrenog oružja u ponedeljak u naselju Peti puk.
U saopštenju MUP-a se navodi da je A. I. u februaru prijavila M. M. za proganjanje.
Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu.
Presudom Osnovnog suda u Valjevu, M. M. je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet meseci sa uslovom od tri godine, kao i meru zabrane približavanja žrtvi i komunikacije sa njom na udaljenosti manjoj od 100 metara, takođe u trajanju od tri godine.
Takođe, Policijska uprava u Valjevu protiv njega je u februaru pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pronađeno beživotno telo osumnjičenog za ubistvo bivše partnerke u Valjevu

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021

Kako nezvanično saznaje N1, valjevska policija je pronašla beživotno telo suspendovanog policajca M.M. ( 52), koji se sumnjiči da je u ponedeljak iz vatrenog oružja ubio A.I. (34) u naselju Peti puk u Valjevu, ispred zgrade u kojoj je živela kao podstanar.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.