Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

Izvor: B92, 03.Apr.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

Telo Jelene Marjanović, koja se juče nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči, pronađeno je na teritoriji opštine Palilua, na nasipu u Crvenki.

Ovo je potvrdio ministar policije Nebojša Stefanović.

"Dobio sam potvrdu da smo pronašli telo u kanalu na teritoriji opštine Palulula. Ne mogu ništa dalje da kažem", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

U toku je i obdukcija, a kako RTS saznaje, po svemu sudeći se radi o ubistvu, jer su na telu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jelene Marjanović vidljive povrede nanete oštrim predmetom.

Ministar Stefanović je dodao da će tokom dana policija imati više informacija.

Suprug ubijene prošao je poligrafsko ispitivanje, kojem je podvrgnut pošto na rukama ima vidljive povrede, piše "Blic".

Policiji je sinoć oko 20 časova prijavljen nestanak Jelene Marjanović (1983), pošto se oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.

Nestanak je juče prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno su pretraživali teren u Borči, gde je poslednji put viđena.

Prema pisanju medija, reč je o pevačici "Grand produkcije".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

Izvor: RTS, 03.Apr.2016

Telo pevačice Jelene Marjanović koja je juče nestala na nasipu u Borči, pronađeno je u kanalu na Paliluli, potvrdio je za RTS ministar policije Nebojša Stefanović. Najverovatnije se radi o ubistvu, saznaje RTS. . Ministar...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.